maanantai 18. tammikuuta 2016

vähän yli puoli metriä

Moikka!

Mun nimi on Martta, oon 154cm lyhyt, tykkään urheilla ja harrastan tanssimista. Käytän aina mieluiten tennareita, koska korkokengät jalassa tuntuu, että olisin liian pitkä. Mulla on ihania ystäviä ja koulun käyminen on oikeasti ihan kivaa, vaikka aamuisin en ikinä jaksais nousta ylös sängystä.

Käyn koulua Sammon keskuslukiossa Tampereella, oon lukion ekalla ja opiskelen siellä viestintälinjalla. Päätös mennä viestintälinjalle tuli mulle tosi yllättäen ja tein lopullisen päätöksen vasta itse hakutilanteessa! Mun hyvä ystävä oli kertonut mulle viestintälinjan olevan tosi kiva "lisä" peruslukion ohella ja että siellä saa paljon uusia kavereita. Ja tottahan se olikin. On kiva mennä viestinnän tunneille uusien ystävien kanssa ja tehdä välillä vähän jotain muutakin kuin vain laskea pitkän matikan laskuja tai kirjoittaa äidinkielen esseitä :) 

Lukion ekassa jaksossa meillä oli viestinnän perehdytyskurssi. Siellä käytiin läpi kaikkea viestintään liittyvää muun muassa valokuvausta ja journalismia. Kun me käsiteltiin journalismia, meille tuli tehtäväksi kirjoittaa vastamielipidekirjoitus jostakin artikkelista. Kirjoitin ylioppilaskirjoitusten sähköistymisestä, ja siitä kuinka mun ikäluokka on se, joka laitetaan ensimmäisinä kokeilemaan tätä omissa kirjotuksissa. Iloiseksi yllätykseksi mun kirjottama juttu pääsi Moron sivuille, mikä oli ihan huippua! Tässä on linkki siihen! :) http://moro.aamulehti.fi/2015/10/26/sahkoiset-yo-kirjoitukset-lyijyn-katkeamisesta-koneen-sammumiseen/

Ihanaa viikkoa kaikille! 
                                                                                                                                                  -Martta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti