keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Valokuvauksen 2 kurssi

Moikka!

Viestintälinjalla yksi kurssi, jonka voi valita, on valokuvauksen 2 kurssi.Suoritin sen viime jaksossa, omasta mielestäni todella onnistuneesti! :)  Ennen valokuvauksen jatkokurssille menemistä on suoritettava valokuvauksen 1 kurssi, jolla perehdytään valokuvauksen perusteisiin ja kameran käyttöön. Kakkoskurssilla otettavat kuvat ovat haasteellisempia, mutta sitäkin mielenkiintoisempia! :)

Kurssilla meidän tehtävänä oli tehdä kaksi portfoliota, harjoitusportfolio ja omaportfolio. Harjoitusportfolioon kuului yhdeksän erilaista valokuvaa, erilaisilla tekniikoilla otettuna. Kuvaustekniikoita oli mm. tilt-shift, tuplavalotus, high key ja low key.

Oman portfolion sai tehdä haluamallaan tavalla valitsemalla jonkin tekniikan mitä käyttää kuvissa. Harjoitusportfoliota tehdessäni, ihastuin erityisesti low key kuviin. Low key kuvat ovat mustalla taustalla otettuja kuvia, joihin tulee valo yhdestä suunnasta. Musta tausta ja valo tuovat hyvin dramaattisen ja upean tunnelman kuviin, minkä takia ihastuin tuohon kuvaustekniikkaan ja päätin käyttää sitä omasssa portfoliossani.


Tilt-shift

Tuplavalotus

Oma portfolio

Oma portfolio


- Martta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti