keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Viestintä juhlii!

Viimeinen median makupaloja postaus! :)

27.1 järjestettiin Viestintälinjan 20v. juhlat! Sammon keskuslukiossa järjestettiin upea juhlatilaisuus, jonne kutsuttiin vanhoja viestinnän opettajia sekä opiskelijoita. Oli ihana olla mukana juhlissa, joissa juhlittiin upeaa asiaa. Nuorille ympäri Suomea on tarjottu mahdollisuus opiskella viestintää. Ennen viestintälinjalle menoa, en ollut tajunnut kuinka iso osa maailmaa viestintä. Nyt tajuan sen.

Juhlatilaisuus aloitettiin klo 13.00 juhlaruokailulla ja sen jälkeen klo 15.00 alkoi juhlaohjelma koulumme auditoriossa. Auditorioon oli järjestetty kaikkea mielenkiintoista ohjelmaa mm. paneelikeskustelu. Paneelikeskustelussa vanhat viestinnän opettajat kertoivat ja muistelivat viestintälinjan historiaa. Oli hauska kuulla heidän ajatuksiaan niistä ajoista. Ohjelmassa oli myös mukana musiikkiesityksiä, draamaesitys ja juhlapuhe.

Juhlaohjelman jälkeen siirryttiin aulaan nostamaan maljat Viestintälinjan kunniaksi. Se oli mielestäni juhlan hienoin hetki. Aulassa oli hieman ruokaa tarjolla, mitä oli hauskaa napostella keskusteluiden lomassa.

Vanhoja Viestinnän töitä oli esillä aulassa, DJ Matias soitti hyvää taustamusiikkia ja lyhytelokuvia näytettiin. Mitä muuta onnistuneissa juhlissa tarvitaankaan kuin musiikkia, ihmisiä ja tietenkin hyvää ruokaa! Onnistumisen ja onnellisuuden tunteet oli ihanaa huomata muutamien ihmisten kasvoilta...
- Martta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti